promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: egy korszak lezárult, távozik az egyik kihívó lány
Borítókép:  tv2/exatlon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary csütörtök esti adásában a hirtelen halál döntött arról, hogy melyik csapatnak kell ma párbajoznia. A Kíhívók mindent megtettek a győzelemért, de ezúttal a Bajnokok voltak jobbak, így a Kihívó lányok között dől el, hogy kinek kell este távoznia Dominikáról. 

A Kihívók túltették magukat a szerdai, 10-0-ra elveszített történelmi vereségen, és csütörtökön igyekeztek revansot venni a Bajnokokon. A küzdelem a hirtelen halálig tartott, ahol a Kíhívóknál, Buzás Dóri és Herceg-Kis Bálint, míg a bajnokcsapatból Halász Vivi és Somhegyi Krisztián állt rajthoz. Az ügyességi feladatnál Vivi azonban jobban célzott, mint Bálint, így végül 10-9-re a Bajnokok nyerték a Végjátékot, és több hét után először menekültek meg a kieséstől. 

A Bajnokok a villába visszatértve a medencében ünnepelték meg a fontos győzelmet. 

A verseny után az is kiderült, hogy ezen a héten egy női versenyző búcsúzik az Exatlontól. A biztos párbajozó Ferenc Vivi lesz és ismét Herceg-Kis Bálint dönti el, hogy ki lesz az ellenfele. A Kihívó lányok drámai pillanatokat éltek át a faházban. 

Kőnig Anna mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy Vivi győztesen kerüljön ki a párbajból, így mindkét medálját felajánlaná neki. 

Az, hogy végül kit fog választani Bálint, és kinek kell távoznia a műsorból, este 19:40-től kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás